söndag 26 september 2010

Äntligen!


Ja, i tisdags tittade hon äntligen ut från faster Hannas mage - barnens efterlängtade kusin. Idag har vi varit och tittat på henne i verkligheten. Hon är helt underbar! Dottern är mäkta stolt över att nu ha två kusiner, en kille och en TJEJ. Jag tycker på liknande sätt att det är roligt att numera kunna titulera sig både faster och moster.
Kortet gjorde jag på träffen i Avesta i våras, har nu bara lagt till namnet och textstämpeln. Motivstämpeln är från Whiff of Joy.
Denna stämpel kommer att återkomma ett par gånger till den närmaste tiden. Den är väldigt populär just nu. Tack för alla snälla kommentarer, de är uppskattade ska ni veta! Kram.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

  1. Vilket ljuvligt kort.....kan tänka mej att den lilla bebisen oxå är ljuvlig!!! =)Superfin stämpel och jag bara älskar lila såååå snyggt!!

    Kram Maritha

    SvaraRadera
  2. Det blev ju såå läckert nu när det blev klart! Vad roligt att ha blivit faster!!! Grattis! Och Willow är helt galet fin, är tokig i just denna och den med "toddler"... Finaste WoJ!

    Ha en härlig vecka!
    Kram
    Linda

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Hittade dej genom Maritha. Vad mycket fint du gjort!
    Och vilken otroligt fin stämpel på det senaste kortet och vackert färglagt.
    Hit kommer jag tebax /sussa

    SvaraRadera
  4. Vad gullig du är!! Tack!

    Klart vi ses på lördag! Kommer försöka vara där när de öppnar och så har jag syrran med mig. Sen blir det hem och "barnvakt" då maken ska till fjällen igen på eftermiddagen. *suck*

    Om du kommer och väskan fortfarande är till salu så får du gärna ta med den.

    Kram
    Linda

    SvaraRadera