onsdag 8 augusti 2012

Ett kort och en award


 Än har jag semester och idag tänkte jag visa ett kort till min kusin. Motivstämpel från Magnolia.

 

Ja, sedan har jag ju fått en award också. Den har jag fått av gulliga Asamia.Tack!
Awarden ska sedan skickas vidare till två personer och man ska berätta lite mer om sig själv.
Jag skickar helt enkelt vidare awarden till mina två absolut bästa pysselkompisar Pysselbus och Lenas lappskoj(s). Den ena lite mer aktiv än den andra men båda är underbara, kreativa personer som inspirerar mig på olika sätt.
Sen var det lite mer om mig själv. Jag är en finne som i skrivande stund är 38 år ung/gammal. Bor i Falun med man, två barn och ett gäng akvariefiskar.
Jobbar gör jag på lasarettets hjärtmottagning och min yrkestitel är onödigt lång - Biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi.
Förutom att pyssla gillar jag att läsa, dyka och skulle gärna resa mer. Speciellt skulle jag vilja resa utomlands för att dyka men små barn gör det svårt. Dyrt är det ju också.
Pysslar en del i trädgården också och gillar speciellt att odla tomater. Har inget växthus (än) så all odling sker i hinkar. Förra året var vi självförsörjande på tomter från mitten av augusti till november. Tror det var 15:e november jag köpte de första tomaterna. Lovade min man att inte odla lika mycket tomater i år, ett löfte jag inte höll :)
Avslutningsvis är det ju så att jag brukar vara ganska fåordig så nu räcker det med information :)
Kram till alla er som orkat läsa ända hit!


3 kommentarer:

 1. Kortet är helt underbart fint...meeen det är ju alla dina kort minsann!!! ;) Härlig läsning om dej och grattis till din award!!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Ett superfint kort du gjort, och färgläggningen är superfin! Synd att vi inte kan träffas och pyssla ihop i höst...jag kommer va i Gävle då på vår mässa. Ser fram emot vårens pyssel istället.

  SvaraRadera
 3. Men vännen - Grattis till awarden!! Vad kul att läsa lite mer om dig! Och vad du är gullig som skickar den vidare till mig... Go-gumman! Hoppas allt är bra med dig!

  Vilket härligt kort du gjort - så somrigt och fint! Och kortet ovanför med alla tokiga figurer gör en ju bara såååå glad!!

  Kramis
  Linda

  SvaraRadera