fredag 12 april 2013

Ett sött litet monster
Här kommer mitt andra bidrag till Copic marker Sveriges första utmaning. Denna gång en lite mer friare tolkning av skissen men med samma glädje. Detta kort är ju skapat innan jag fick tillgång till hudfärger så motivet är det sötaste lilla monster från 2 Cute Ink.
Nu övar jag för fullt på att färglägga hud och det är väl med blandad framgång...lever på hoppet att övning ger färdighet :)

Kram Mari


6 kommentarer:

 1. WOW vad snyggt!!! Tack för du deltar i CMS:s utmaning!

  /Christina, DT

  SvaraRadera
 2. ÅHhhh vad dillar du om??? Inte tusan är mitt bidrag bättre inte....knasfia!! ;) Ett superhärligt kort och roligt med!! =)

  Kraaaaam och trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos!
  Härlig färgglad tolkning av skissen i vår första utmaning på CMS.

  /Lisa - DT - http://www.copicmarkersverige.blogspot.se/

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt och glatt kort! Stämpeln är supersöt, och här behövs ju inte några hudfärger. Fin tolkning av skissen och fint färglagt.
  Kul att du är med oss i CMS första utmaning
  Lycka till
  Rozzan, DT i CMS

  SvaraRadera
 5. Åhhhh vilken härlig struktur du fick fram på den lilla hårbollen!!! Och det kan jag säga dig att det är övningen som ger färdigheten!! Och det fixar du - lätt! :D

  Tack för att du är med och leker med oss på CMS!

  / Åsa (DT Copic Marker Sverige)

  SvaraRadera
 6. Meeeen Mari!! Vilket läckert kort!! Verkligen inte Mari-igt men såååå läckert!! Och lilla monstret är så snyggt färglagt!! Tack för att du deltar i bår utmaning! Hoppas på att få se mer hud nästa gång... ;-)
  Kramis
  Linda

  SvaraRadera